PRO|SANA info@prosana.se

 

 

 

OM PRO|SANA

 

Vi på PRO|SANA skräddarsyr behandlingsprogram individuellt och strävar efter att hålla oss á jour med senaste rön och forskningsresultat. Även om företaget i den här uppställningen är nytt, har vi som arbetar här flerårig erfarenhet inom alternativmedicin.

Vi erbjuder inte bara behandlingar utan även kurser och föreläsnignar som vänder sig till allmänheten , terapeuter och alla de som är intresserade av att förbättra sin hälsa. Aktuella ämnen just nu är bl a födoämnesintolerans, utbrändhet, tungmetalldetox och miljögifter, för det flesta som söker idag söker för något som bottnar i ett eller fler av ovannämnda problem.

 

Våra behandlingsmetoder kan användas som komplement till eller parallellt med skolmedicinsk behandling. Vi vill främja hälsa och motverka sjukdom genom integration av evidensbaserad kunskap från olika discipliner för att komplettera skolmedicinen och föra patienten närmare sitt ursprungstillstånd: sin hälsa.

 

OM EVA SZASZ

 

Från början hade jag en stark dragning till matematik, fysik, kemi och biologi så jag började läsa kurser på högskolan inom det naturvetenskapliga blocket.

Vid den tidpunkten hade jag haft migrän i 10 år och med en "nu ska jag se vad de här homeopaterna går för" -attityd sökte jag upp en klassisk homeopat. Till min stora förvåning kom migränanfallen alltmer sällan, för att slutligen utebli helt. Det blev en naturlig vändpunkt i mitt liv och det var då jag började rikta blickarna mot alternativmedicin.

Jag har arbetat som homeopat sedan 2001 i och dessförinnan har jag arbetat som företagsmassör ett par år. Jag har även en bakgrund som butiksbiträde och senare föreståndare på Homeopatica i Göteborg, ett homeopatiskt apotek som även säljer kosttillskott.

 

UTBILDNING

* Basmedicin på Axelsons GI

*Homeopatisk Terapi vid Nordiska Hahnemann Institutet

*Tre år på International School for Classical Homeopathy in Belgium (Postgraduate Course)

*Utbildningsseminarier årligen I Grekland hos Prof. George Vithoulkas, som fick Alternativa Nobelpriset 1996

*Utbildningsseminarier i Sverige på bl a NAKH, Arcanum etc med föreläsare Alfons Geukens, Dr. Luc de Schepper, Dr. Faroukh Master

*Svensk Klassisk Massage på GGI i Göteborg

 

CUREA

PRO|SANA samarbetar med Per Ekstrand på CUREA. Per erbjuder blodanalys och irisanalys.

 

ULTRICES PELLENTESQUE

Tempus rutrum praesent placerat vel praesent ipsum pellentesque consectetuer mollis variu bibendum dolor.

Porta Elementum

 

Amet dui bibendum nulla non platea senectus ipsum molestie arcu pharetra hic vestibulum interdum dapibus tincidunt fusce maecenas blandit suscipit consectetuer commodo fusce arcu accumsan.

Accumsan Fermentum

Lacus volutpat duis in vulputate vitae blandit volutpat urna.

Libero Praesentium

Lacus volutpat duis in vulputaten sed blandit volutpat urna

Phasellus Parturient

Eros ullamco sem justo pellentesque vitae luctus.

V

 

Nunc at massa perspiciatis non commodo feugiat penatibus praesent ipsum erat eget tellus sit ipsum sit sed natoque per id lacus pellentesque elit placerat vestibulum consectetuer ullamcorper rutrum orci id. Nunc amet consequat enim ut quam massa laoreet posuere sollicitudin euismod egestas vestibulum neque fames proin.

 

Facilisi vitae arcu lorem posuere blandit vel arcu ullamcorper vulputate a nulla id molestiae mauris in pede. Praesent ultrices mollis metus leo donec cursus urna morbi et aliquam sapien neque urna vitae neque enim arcu eu ligula.

PROSANA

+0704826266