PRO|SANA info@prosana.se

 

 

Patientberättelser

 

På den här sidan kan du läsa berättelser om hur och i vilken mån mina patienter har fått hjälp genom användning av homeopati, cellsalter, kostråd eller kosttillskott.

Genom erfarenhet har jag kommit fram till vilken behandlingsmetod som fungerar bäst på de olika besvären, så fast du vill träffa mig i egenskap av homeopat och bli föreskriven homeopatmedel, kan jag komma med rekommendationer på andra metoder. Självklart är det du själv som bestämmer hur du vill bli behandlad men jag kan inte låta bli att råda dig om jag upplever att en annan metod skulle kunna ge bättre resultat :)

Berättelserna är patienternas egna ord, vissa väljer att använda sitt riktiga namn medan andra har valt att förbli anonyma. I de fallen står det endast kön och ålder, t ex "Man, 26 år gammal"

 

Nulla morbi mus ut libero fusce nulla sit mauris sem hendrerit pulvinar sapien odio vel enim nulla placerat sed curabitur fringilla orci ac in dui mauris.

 

Tempus rutrum praesent placerat vel praesent ipsum pellentesque consectetuer mollis variu bibendum dolor.

Utbrändhet, kvinna

Jag har varit utsatt för stress i flera år, både på jobbet och privat. Kulmen i detta kom när jag för ca ett år sedan hade ett jobb där jag, pga av dåligt ledarskap, mådde sämre och sämre och till slut blev sjukskriven. Jag sov inte, jag var deprimerad och hade ångest, jag orkade inte träna och träning för mig är ett sätt att må bättre psykiskt. Allt detta gjorde att mina matvanor försämrades. Till slut sa jag upp mig från mitt jobb och efter någon månad av jobbsök som bara gav mig ångest fick jag möjligheten att starta eget företag och i samband med detta lärde jag känna Eva. Det blev vändningen i mitt liv. Eva gjorde en ansiktsanalys på mig och såg genast att jag hade en hel del närings- och vitaminbrister i min kropp. Vi bokade in en tid för en grundlig ansikts- och frekvensanalys och när vi gick igenom svaren så hade Eva lyckats pricka in alla de symptom jag hade trots att hon inte visste något om mig. Jag kunde inte hålla tillbaka gråten, äntligen någon som tog mina problem på allvar. Jag som sökt läkare vid ett flertal tillfällen för mina symptom och det enda läkarna ville ge mig var lugnande medel, insomningstabletter och antidepressivmedicin. Jag ville bara få tillbaka min energi, inte äta massor av läkemedel.

 

Eva föreskrev cellsalter och kosttillskott. Redan efter två månader kände jag en otrolig skillnad i min energinivå. Jag orkade plötsligt med både två och fler inplanerade aktiviteter per dag. Träningslusten återvände och mitt humör blev jämnare. Vi gjorde en ny analys och av svaren på dessa kunde Eva avläsa att de flesta av mina värden hade förbättrats. Några lite grann och andra mer. Nu har det gått ytterligare tre månader och det är flera veckor sedan som jag kände någon ångest, jag har inte längre sömnproblem och jag orkar äntligen träna igen. Jag driver mitt eget företag och jobbar på för fullt, lite för mycket enligt Eva, så jag försöker tänka på att inte driva på mig själv för hårt.

 

Eva ska även börja jobba med mina magproblem som jag haft under hela mitt 48-åriga liv. Mina magproblem beror förmodligen på en överkänslighet mot ett flertal livsmedel och detta beror på att min tarm blivit utsatt för skadliga ämnen under många år. Detta ska jag få hjälp med nu när mina energinivåer börjar rätta till sig.

 

Jag vågar inte ens tänka på hur jag mått idag om jag inte haft turen att träffa Eva. Jag kan varmt rekommendera Eva för Er som har olika besvär med hälsan och som vill komma till rätta med dessa besvär.

 

Nina Bark

 

 

Porta Elementum

 

Amet dui bibendum nulla non platea senectus ipsum molestie arcu pharetra hic vestibulum interdum dapibus tincidunt fusce maecenas blandit suscipit consectetuer commodo fusce arcu accumsan.

Accumsan Fermentum

Lacus volutpat duis in vulputate vitae blandit volutpat urna.

Libero Praesentium

Lacus volutpat duis in vulputaten sed blandit volutpat urna

Phasellus Parturient

Eros ullamco sem justo pellentesque vitae luctus.

Mauris Convallis

 

Nunc at massa perspiciatis non commodo feugiat penatibus praesent ipsum erat eget tellus sit ipsum sit sed natoque per id lacus pellentesque elit placerat vestibulum consectetuer ullamcorper rutrum orci id. Nunc amet consequat enim ut quam massa laoreet posuere sollicitudin euismod egestas vestibulum neque fames proin.

 

Facilisi vitae arcu lorem posuere blandit vel arcu ullamcorper vulputate a nulla id molestiae mauris in pede. Praesent ultrices mollis metus leo donec cursus urna morbi et aliquam sapien neque urna vitae neque enim arcu eu ligula.

PROSANA

+0704826266